Spelen in de Laanstraat

Van 11 juni tot en met 17 juli is er dit leuke evenement.

Speel-O-Theek Baarn richt in juni en juli elke zaterdag van ongeveer 10:30u tot 12:30u een speelplek in aan het begin van de Laanstraat. Hier kunnen kinderen van 0 tot ongeveer 6 jaar bijvoorbeeld spelen op fietsjes, bouwen met mega blokken, met duplo een treinbaan leggen en nog veel meer. Het spelen kan voor het gemeentehuis naast het terras van De Smaecken van Hamelinck en is vrij toegankelijk, ouders moeten wel zelf toezicht houden.

Op deze speelplek wordt speelgoed gebruikt dat normaal uitgeleend wordt vanuit de Speel-O-Theek. Vanuit de Speel-O-Theek, gevestigd in de kelder van de bibliotheek, worden twee bolderkarren vol speelgoed meegenomen naar de Laanstraat waar een stuk winkelstraat afgezet wordt met vlaggetjes. Op een gedeelte van het gebied wordt zeil gelegd, waardoor ook kruipende kinderen lekker aan de slag kunnen.

Het idee voor het buitenspelen ontstond na de Playfountain die vorig jaar op de Brink was. Het leek de Speel-O-Theek vrijwilligers leuk als zo’n initiatief een vervolg kreeg. Daarom werd een plan gemaakt voor deze speelplek. Omdat de ervaring bij de Speel-O-Theek ontbrak, werd met hulp van een aantal bedrijven, gemeente, B-Slim en Jantje Beton alles voorbereid. De laatste informatie (ook bij slecht weer) is te vinden op de facebook pagina: http://www.facebook.com/speelotheekbaarn

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s