beste mensen, svp onderstaand bericht op www.speelotheekbaarn.nl plaatsen. Hartelijk dank daarvoor en met vriendelijke groeten bestuur Speel-O-Theek Baarn L. Sitters.

SPEEL-O-THEEK OOK OP ZATERDAG WEER OPEN

Net als de Baarnse bibliotheek verruimt ook de Speel-O-Theek deze week haar openingstijden. Vanaf zaterdag 6 juni zal de Speel-O-Theek naast de woensdagmiddag ook op zaterdagochtend geopend zijn, en wel van 10.00 tot 12.00 uur. De regels blijven hetzelfde: bij de voordeur van de bibliotheek staan een aantal kabouterkegels waarvan de bezoekers van de Speel-O-Theek, één persoon tegelijkertijd, één kegel meenemen naar de wachtruimte die gecreëerd is voor de ingang van de Speel-O-Theek. Daar wordt eerst het teruggebrachte speelgoed gecontroleerd en geteld, waarna men nieuw speelgoed kan gaan uitzoeken om te lenen. Staan er geen kegels bij de deur van de bibliotheek, dan wil dat zeggen dat het maximale aantal bezoekers is bereikt en moet men even wachten tot er weer een kegel is teruggezet.

Vanwege het gebrek aan beschikbare vrijwilligers tijdens de vakantieperiode heeft het bestuur moeten besluiten om tijdens de maanden juli, augustus en september alleen op de zaterdagochtend open te zijn. Het is dus maar tot 1 juli mogelijk om ook op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur speelgoed te komen terugbrengen of lenen. Natuurlijk is de leentermijn daarvoor verlengd tot zes weken. Dat wordt met het mooie zomerse weer dus extra lang genieten van al die skelters, zitfietsen, driewielers, loopfietsen, steppen en poppenwagens. Of lekker spetteren in de tuin met Aquaplay waterbanen en het waterkasteel.

Verdere informatie over de Speel-O-Theek kan iedereen vinden op de website www.speelotheekbaarn.nl

Speel-O-Theek Baarn

A L L E E N O P Z A T E R D A G

O PE N I N D E M A A N D E N

J U L I , A U G U S T U S E N

S E P T E M B E R 2 0 2 0

V A N 10 .00 – 12.00 uur

Speel-O-Theek Baarn

Speel-O-Theek Baarn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s