Speel-O-Theek Baarn weer open, maar alleen via reserveren.

Hallo allemaal,


Van bibliotheek Eemland hebben wij na uitvoerig overleg toch toestemming gekregen om speelgoed uit te mogen gaan lenen, alleen onder speciale voorwaarden.

 NIEUWE REGELS VOOR LENEN VAN SPEELGOED

Zojuist heeft de Speel-O-Theek Baarn toestemming gekregen van bibliotheek Eemland om weer speelgoed uit te mogen gaan lenen, alleen onder speciale voorwaarden.

1. Bezoekers voor de bibliotheek zijn bij binnenkomst verplicht een mondkapje te dragen en bij de ingang hun handen te desinfecteren.

2. Op een gereserveerd tijdstip en dagdeel woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur en zaterdagochtend van 10.00 – 12.00 uur kan speelgoed omgeruild worden. Via een mail naar info@speelotheekbaarn.nl(of lwsitters@gmail.com) kan je  zelf dag en tijd opgeven en van mij krijg je  een bevestiging dat dit mogelijk is. Er wordt nu voor 6 weken speelgoed uitgeleend. Het is handig als je  van tevoren opgeeft welk speelgoed je wilt gaan lenen, dan kunnen wij alvast iets klaar zetten indien dat speelgoed beschikbaar  is.

3. Het speelgoed dat je terug komt brengen zet je zelf in de lift (boven) neer en de medewerkers van de Speel-O-Theek halen het er beneden uit. U blijft wachten in de ruimte rechts naast de lift.

4. Op het moment dat je bij de lift staat kies je welk speelgoed je mee naar huis wilt nemen en dan noteren wij dat in de computer. Het speelgoed met bijbehorend lijstje plaatsen wij in de lift en alles komt op deze manier naar boven.

5. Bezoekers  mogen NIET zelf de trap af- en oplopen maar dat doen  ALLEEN  de medewerkers van de Speel-O-Theek Baarn. Deze strenge regels hanteert bibliotheek Eemland en wij moeten ons daar ook aanhouden,

6. Indien u niet op bovengenoemde openingstijden kunt komen om speelgoed om te ruilen dan kunt u dit per mail laten  weten en dan is er een mogelijkheid ( als wij medewerkers beschikbaar hebben) om overdag op een ander tijdstip te komen  als de bibliotheek geopend is. Zaterdag van 10.00 – 15.00 uur en andere dagen van  12.00-17.00 u.

Wij hopen op begrip voor deze noodzakelijke maatregelen.

Met vriendelijke groeten Bestuur Speel-O-Theek Baarn.

Nieuw gekocht speelgoed zie foto’s brandweer, politie, Roodkapje en Unicorn/eenhoorn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s