ALLEEN VIA RESERVERING SPEELGOED LENEN


ALLEEN VIA RESERVERING is het mogelijk om speelgoed te mogen gaan lenen of terugbrengen. Hierbij tref je de  regels aan, waar wij ons allemaal moeten gaan houden in deze tijd.  Hopelijk tot ziens tijdens de uitleen op elke woensdag  van 14.00 – 16.00 uur en elke  zaterdag van 10.00 – 12.00 uur zullen wij aanwezig zijn.
Met vriendelijke groeten bestuur Speel-O-Theek Baarn.


SPEEL-O-THEEK BAARN

    ALLEEN VIA RESERVERING  LENEN/TERUGBRENGEN VAN SPEELGOED

    VIA WEBSITE: WWW.SPEELOTHEEKBAARN.NL

1. Bezoekers voor de bibliotheek zijn bij binnenkomst verplicht een mondkapje te dragen en bij de ingang hun handen te desinfecteren.

2. Op een gereserveerd tijdstip en dagdeel woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur en zaterdagochtend van 10.00 – 12.00 uur kan speelgoed omgeruild worden. via de website: http://www.speelotheekbaarn.nl onder verlengen (onder roze poppenwagen) formulier invullen en doormailen of via een mail naar info@speelotheekbaarn.nl (of lwsitters@gmail.com) kan je  zelf dag en tijd opgeven en van mij krijg je  een bevestiging dat dit mogelijk is. Er wordt nu voor 6 weken speelgoed uitgeleend. Het is handig als je  van tevoren opgeeft welk speelgoed je  wilt gaan lenen, dan kunnen wij alvast iets klaar zetten indien dat speelgoed beschikbaar  is.

3. Het speelgoed dat je terug komt brengen zet je zelf in de lift (boven) neer en de medewerkers van de Speel-O-Theek halen het er beneden uit. U blijft wachten in de ruimte rechts naast de lift.

 4. Op het moment dat je bij de lift staat kies je welk speelgoed je mee naar huis wilt nemen en dan noteren wij dat in de computer. Het speelgoed met bijbehorend lijstje plaatsen wij in de lift en alles komt op deze manier naar boven.

5. Bezoekers  mogen NIET zelf de trap af- en oplopen maar dat doen  ALLEEN  de medewerkers van de Speel-O-Theek Baarn. Deze strenge regels moeten wij helaas nu hanteren.

4. Indien u niet op bovengenoemde openingstijden kunt komen om speelgoed om te ruilen dan kunt u dit per mail laten  en dan proberen wij dit anders te regelen.

Wij hopen op begrip voor deze noodzakelijke maatregelen.

Met vriendelijke groeten Bestuur Speel-O-Theek Baarn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s