Kinderbeurs 2 nov

2019 poster jpegOp zaterdag 2 november is de jaarlijkse Kinderbeurs. Op de beurs wordt speelgoed en kinderkleding verkocht. Ook zijn er verschillende speelhoeken, informatie over smartgames en wordt er flink geknutseld. (2019 poster)

Zaterdag 2 november 2019
10:00u – 13:00u
Hoofdstraat 1, Baarn
(souterain van de bibliotheek)

Knutselen met ‘Happy kids Happy people’
Een week voor Sint Maarten moet natuurlijk een lampion geknutseld worden. Dat kun je hier kunnen doen onder de deskundige begeleiding van de vrijwilligers van ‘Happy kids happy people’. Dit is gratis.

Speelhoeken duplo, kapla, houten treinbaan
Kinderen tot ongeveer 8 jaar kunnen lekker spelen in de speelhoeken. Er is een BRIO-station met houten treinbaan, een KAPLA bouwplaats, een DUPLO plein. Ouders houden zelf toezicht.

Knutselen bij Happy Kids (10:30-12:30)
Er wordt geknutseld net als elke vrijdagmiddag bij Happy Kids. Zij weten de mooiste dingen te maken en doen dat op een heel erg leuke manier met de kinderen. Kom ook en laat je creativiteit los. Een helpende hand van ouders is handig.

Bordspelen uitproberen, uitleg en demo’s
Afgelopen jaar zijn er veel nieuwe bordspelen in de speelotheek bijgekomen. Deze spellen en andere spelletjes voor kinderen van 2 tot 104 jaar liggen klaar. Je kunt uitleg krijgen, uitproberen en direct lenen in de Speelotheek.

Speelotheek open met koffie, thee en limonade
De Speelotheek is open voor uitleen, vragen en om te ontdekken. Voor alle bezoekers van de beurs staat er koffie, thee en limonade klaar.

Tweedehands beursSpeelgoedbeurs 2019
Veel mensen verkopen hun kinderkleding en speelgoed op deze beurs. Van nieuw tot veel gebruikt van modern tot klassiek speelgoed. Alles is er te vinden.

Zelf een tafel huren om te verkopen?
Dat kan! We hebben door de vele activiteiten beperkt plek, maar wel veel aanloop. Opgeven kan hieronder via het formulier. Na opgeven voor een plek moet er direct betaald worden. Pas hierna is de reservering gemaakt. U ontvangt een bevestiging enkele dagen nadat de betaling is ontvangen. De opties zijn:

Tafel minimaal 100x50cm € 6.50 per plek
Grondplek minimaal 100x50cm € 6.50 per plek

We maken gebruik van tafels in verschillende maten. De afmetingen kunnen dus verschillen en soms groter zijn dan aangegeven. Naast elke plek is ruimte om nog wat dingen neer te zetten.