Kinderbeurs 3 nov

2018 poster jpegOp zaterdag 3 november is de jaarlijkse Kinderbeurs. Op de beurs wordt speelgoed en kinderkleding verkocht. Ook zijn er verschillende speelhoeken, informatie over smartgames en wordt er flink geknutseld. (2018 poster)
 

Zaterdag 3 november 2018
10:00u – 13:00u
Hoofdstraat 1, Baarn
(souterain van de bibliotheek)

Knutselen met ‘Happy kids Happy people’
Een week voor Sint Maarten moet natuurlijk een lampion geknutseld worden. Dat kun je hier kunnen doen onder de deskundige begeleiding van de vrijwilligers van ‘Happy kids happy people’. Kinderen tot en met 8 jaar kunnen dit gratis doen.

Speelhoeken duplo, kapla, houten treinbaan
Kinderen tot 8 jaar kunnen lekker spelen in de speelhoeken. Er is een BRIO-station met houten treinbaan, een KAPLA bouwplaats, een DUPLO plein. Ouders houden zelf toezicht.

Smartgames informatie en uitproberen
Spelletjes die kinderen uitdagen en gespeeld kunnen worden door 1 persoon. Dat zijn smartgames. Enorm in opkomst om kinderen extra uit te dagen en enorm populair bij ouders. De smart games van de speelotheek kunnen uitgeprobeerd worden en je kunt uitleg en advies krijgen over de spellen.

Speelotheek open met koffie, thee en limonade
De Speelotheek is open voor uitleen, vragen en om te ontdekken. Voor alle bezoekers van de beurs staat er koffie, thee en limonade klaar.

Tweedehands beursSpeelgoedbeurs 2014
Veel mensen verkopen hun kinderkleding en speelgoed op deze beurs. Van nieuw tot veel gebruikt van modern tot klassiek speelgoed. Alles is er te vinden.

Zelf een tafel huren om te verkopen?
Dat kan! Met tussen de 300 en 500 bezoekers komen er veel ouders en kinderen. We hebben door de vele activiteiten beperkt plek, maar dus wel veel aanloop. Opgeven kan hieronder via het formulier. Na opgeven voor een plek moet er direct betaald worden. Pas hierna is de reservering gemaakt. U ontvangt een bevestiging enkele dagen nadat de betaling is ontvangen. De opties zijn:

Tafel minimaal 80x50cm € 6.50 per plek
Grondplek minimaal 80x50cm € 6.50 per plek

We streven er naar om alle plekken rond de 100cm breed te maken, maar zijn beperkt door de tafels die we beschikbaar hebben.

Advertisements