Kinderbeurs 11 nov

2017 poster jpegOp 11 november is de jaarlijkse Kinderbeurs. Op de beurs wordt speelgoed en kinderkleding verkocht. Ook zijn er verschillende speelhoeken, informatie over kinderopvang in Baarn en wordt er flink geknutseld. (2017 poster)

 

11 november 2017
10:30u – 14:30u
Hoofdstraat 1, Baarn
(souterain van de bibliotheek)

Knutselen met ‘Happy kids Happy people’
Op sint maarten moet natuurlijk een lampion geknutseld worden. Dat kun je hier kunnen doen onder de deskundige begeleiding van de vrijwilligers van ‘Happy kids happy people’. Kinderen tot en met 8 jaar kunnen dit gratis doen.

Speelhoeken
Kinderen tot 8 jaar kunnen lekker spelen in de speelhoeken. Er is een BRIO-station, een KAPLA bouwplaats, een poppenhoek en een DUPLO plein. Ouders houden zelf toezicht.

Informatie over kinderopvang
Veel gastouders en kinderopvang organisaties hebben ons folder materiaal aangeleverd. We hebben daarmee een wand gemaakt waar je deze informatie bij elkaar kunt vinden. Nergens anders is zo makkelijk een beeld te krijgen van de kinderopvang in Baarn.

Tweedehands beursSpeelgoedbeurs 2014
Veel mensen verkopen hun kinderkleding en speelgoed op deze beurs. Van nieuw tot veel gebruikt van modern tot klassiek speelgoed. Alles is er te vinden.

Zelf een tafel huren om te verkopen?
Dat kan! We hebben door de vele activiteiten beperkt plek, maar wel veel aanloop. Opgeven kan hieronder via het formulier. Na opgeven voor een plek moet er direct betaald worden. Pas hierna is de reservering gemaakt. U ontvangt een bevestiging enkele dagen nadat de betaling is ontvangen. De opties zijn:

Tafel minimaal 80x50cm € 6.50 per plek
Grondplek minimaal 80x50cm € 6.50 per plek

We streven er naar om alle plekken rond de 100cm breed te maken, maar zijn beperkt door de tafels die we beschikbaar hebben.

Advertisements