SENSORISCH SPEELGOED

Dit speciale spelmateriaal is gekocht bij Joeppie in Zwolle en de aanschaf is mede mogelijk gemaakt door een mooie gift van E 1.355,– van de Rotary Soest-Baarn, Door een loterij actie en verkoop per opbod van een zelfgemaakt schilderij door de Rotaryleden tijdens een workshop. De kinderburgemeester Feline van der Velden heeft de Speel-O-theek Baarn voorgedragen als goed doel om speelgoed te kopen voor de kinderen van Baarn. Drie boxen zijn nu samengesteld van sensorisch speelgoed met beadbal, regenboog- en stekelbal, magische balletjes in grote bal, pyramidebal, oceaantrommel met kleine kraaltjes erin, veiligheidsspiegel, en verschillende tangles. Dit zijn kettingen van schakels waarmee de kinderen kunnen “friemelen”. Daarnaast zijn er spiegelblokken en blokken met kraaltjes erin aangeschaft waarmee de kinderen kunnen bouwen. Tevens zijn er 3waterval cylinders gekocht in verschillende kleuren waarin gel vloeistof druppelsgewijs van vorm verandert en nog 3 cylinders in andere kleuren waarin de gel vloeistof vloeiend verandert van vorm en je de objecten steeds weer omdraait. Een mooie aankoop zijn ook de gekleurde grote en kleine voelschijven waarmee je met blote voeten op de grote schijven met ribbelstructuur kunt lopen en de daarbij behorende kleine voelschijf kan opzoeken die verstopt zitten in een zwart zakje.

JANTJE BETON COLLECTE van 6 t/m 11 maart 2023

Verschillende medewerkers en bestuursleden van de Speel-O-Theek Baarn helpen mee met de collecte van Jantje Beton in de week van 6 t/m 11 maart 2023 en gaan in verschillende wijken langs de huizen om geld in te zamelen. Dit kan ook d.m.v. een QR code op de collectebus en zo kunnen de mensen met hun telefoon betalen. Er kan ook een digitale collectebus aangemaakt worden. De helft van de opbrengst mag de Speel-o-Theek Baarn zelf behouden en hoopt zo weer mooi nieuw speelgoed te kunnen gaan aanschaffen.

NL D O E T 11 maart zaterdagmiddag van 12.00 – 15.00 uur

Tijdens NL Doet worden de kapotte kunststof verpakkingsboxen vervangen en daarbij nieuwe inhoudslijsten gemaakt en toegevoegd. Tevens willen wij graag alle kastplanken waar het speelgoed op staat schoonmaken. Alle hulp is nog welkom en graag opgeven via de site NL Doet bij klus zoeken Speel-O-Theek Baarn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s